PRODUCT MOTIEVEN GALERIJ PARTICULIER HORECA MARKETING DEALER BROCHURE F.A.Q. CONTACT BEURZEN

VRAAG EN ANTWOORD

Hoe zit het met de brandveiligheid?
Candlecover is ontworpen om rondom een waxine-/theelichtje te plaatsen. Dit kan dan ook zonder problemen. Candlecover is bestand tegen de hitte die een waxine-/theelichtje afgeeft. Dit kunnen zowel kleine als grote waxine-/theelichtjes zijn die standaard in de handel verkrijgbaar zijn (maximale doorsnede 6 cm). Om de veiligheid te waarborgen dient het waxine-/theelichtje in een daarvoor bestemd glas te worden geplaatst. Deze glazen houders zijn ook vrij verkrijgbaar in de handel (bijvoorbeeld IKEA). Buiten bereik van kinderen en dieren houden. Laat kaarsen niet branden terwijl er geen toezicht is.

Hoe zijn de (standaard) motieven aangebracht?
De motieven zijn krasvast aangebracht.

Is het mogelijk om de Candlecover van een eigen opdruk te voorzien?
Ja, dit is mogelijk. Tot 1000 stuks gebeurt dit op basis van digitale bedrukking. Deze is krasvast en heeft een levertijd van ca. 10 werkdagen na opdracht. Het bedrukbare formaat is 160 mm hoog x 300 mm breed (volledig vlak). Vanaf 1000 stuks is het mogelijk om de Candlecover van een eigen opdruk te voorzien op basis van een serieproductie. Deze heeft dezelfde krasvaste bedrukking als de standaard motieven. Het bedrukbare formaat is ook 160 mm hoog x 300 mm breed (volledig vlak).

Hoe lever ik een ontwerp aan?
Stuur een e-mail met uw ontwerp wensen naar info@candlecovershop.nl. Voeg daarbij de tekst en eventueel logo en beeldmateriaal. Wij maken voor u het ontwerp gratis. Het beeldmateriaal dient uiteraard van voldoende kwaliteit te zijn. Bij voorkeur JPG (200-300 dpi) en/of PDF bestanden.

Reinigen van Candlecovers voorzien van standaard motief
De Candlecovers welke voorzien zijn van een standaard motief, zijn afwasbaar met een mild reinigingsmiddel. Let op dat u na reiniging de Candlecover met voldoende water afspoelt. Het schoonmaken en drogen van de Candlecover dient te gebeuren met een zachte doek. Aanbevolen wordt om waxine-/theelichtjes te gebruiken die geen roet afgeven. Zet daarom ook na het doven van de vlam de Candlecover pas weer terug als de rookwalm is verdwenen.

Reinigen van Candlecovers voorzien van een eigen opdruk
Het bedrukken van kleine series Candlecovers gebeurt op basis van thermo-bedrukking (wrijfvast, niet krasvast). De bedrukking zit aan de binnenzijde van de Candlecover. Het reinigen van de Candlecover tast de bedrukking aan. Aanbevolen wordt om waxine-/theelichtjes te gebruiken die geen roet afgeven. Zet daarom ook na het doven van de vlam de Candlecover pas weer terug als de rookwalm is verdwenen.

Hoe wordt de Candlecover geleverd?
De Candlecover wordt in een vlakke toestand geleverd. De montage is zeer eenvoudig. De uiteinden zijn aan de ene zijde voorzien van gleufjes, de andere zijde heeft corresponderende lipjes die in de gleuf geklikt dienen te worden.

Montagehandleiding (tekening) & montagevideo (klik hier)